SVV'56

Sibculose Voetbal Vereniging 1956

Gebruik mobiele wedstrijdformulier (mDWF) vanaf as zaterdag!

Hierbij een bericht aan de leiders, scheidsrechters en iedereen die dit seizoen met het digitale wedstrijdformulier werken (vanaf de Jongens O13 / Meisjes O13), let op:
met ingang van as zaterdag wordt gebruik gemaakt van het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF).

Op je smartphone kan hiervoor de app Wedstrijdzaken van de KNVB worden geïnstalleerd.
Heb je geen smartphone? Geen probleem. Je hoeft er ook niet perse eentje aan te schaffen. Bij SVV’56 is bij elke wedstrijd namelijk wel iemand van het jeugdbestuur of hoofdbestuur aanwezig die wel bij de app kan.

Door de in gebruik name van de app Wedstrijdzaken komt er een einde aan het invullen van het digitale wedstrijdformulier via de computer. Dit wedstrijdformulier wordt vanaf zaterdag ook niet meer gebruikt.

Een ander nieuwtje is dat alle spelerspassen door de KNVB zijn gedigitaliseerd in de Wedstrijdzaken app staan. Het is dus niet meer nodig de fysieke passen mee te nemen naar de wedstrijd.

De app Wedstrijdzaken is gekoppeld aan de app voetbal.nl die de meesten al wel zullen kennen. Voor de koppeling van je persoonlijke gegevens over wedstrijden, statistieken, teams etc. is het daarom zeer aan te bevelen om jezelf voor beide apps te registeren met hetzelfde emailadres. Veel mensen maken nog vaak gebruik van een algemene inlog voor voetbal.nl maar het is handiger een persoonlijk account aan te maken. Je persoonlijke spelerspas is dan bijvoorbeeld ook meteen gekoppeld wanneer je voor beide apps het emailadres gebruikt dat (mogelijk) al in de ledenadministratie van SVV’56 staat geregistreerd.

Uitleg over het installeren van de app en instructievideo’s zijn te bekijken via de onderstaande link:

www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld–en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

Pas vanaf as vrijdag kunnen de leiders inloggen in het mobiele wedstrijdformulier van hun team. Een verzoek aan de leiders om dit vrijdag meteen te doen en hun eigen teams te controleren of alle spelersnamen er wel in staan.

Mochten er vragen zijn of is iets niet duidelijk, neem dan even contact op met Jeroen Protsman (tel. 0613429679). Vrijdagavond ben ik ook vanaf 18.30 uur aanwezig bij SVV voor hulp.
Zaterdag is Zwier Ekkel de gehele dag bij Kloosterhaar aanwezig voor vragen over het mDWF.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com