SVV'56

Sibculose Voetbal Vereniging 1956

VRIJWILLIGERS SVV’56 GEZOCHT!

Help ons enthousiaste vrijwilligersteam te versterken! Onderstaande functies zijn gewenst op korte termijn. Ben je geïnteresseerd of ken je geschikte kandidaten dan horen wij dit graag.

Vrijwilliger ledenadministratie
Je taken houden in: het beheren van de ledenlijsten en het in- uitschrijven van leden. De urenbesteding is maximaal 1 uur per week.
Contactpersoon: Sabrina van Nuil-Bakhuis, 0646070054, lidmaatschap.svv56@gmail.com

Vrijwilliger kaartverkoop/lotenverkoop
Je taken houden in: het verkopen van kaarten en/of loten bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. De urenbesteding is circa 1 uur per 2 weken gedurende het voetbalseizoen.
Contactpersoon: Ramona Leus, 0625412334, rhleus@gmail.com

Voorzitter- en lid jeugdcommissie
Je taken houden in: het organiseren, coördineren en uitzetten van beleid om er zodoende voor te zorgen dat alle jeugd kan spelen op het juiste niveau. De urenbesteding is circa 2 uur per week gedurende het voetbalseizoen.
Contactpersoon: Elma Soeten, 0639195469, elmasoeten@gmail.com

Penningmeester
Voor het nieuwe seizoen is het bestuur blij om te kunnen melden dat er inmiddels een zeer geschikte kandidaat is gevonden voor deze functie. Mochten er desondanks anderen zijn die ook interesse hebben in deze functie dan horen wij graag van u.
Je taken houden in: voldoen van de financiële verplichtingen, het toezien op de financiën en bijdragen aan het algemene beleid van de vereniging. De urenbesteding is circa 2 uur per week. Uiteraard zal de aftredend penningmeester beschikbaar blijven voor begeleiding en het bijdragen aan optimalisaties.
Contactpersoon: Rick van Venrooij, 0612449934, penningmeester.svv56@gmail.com

Algemeen
Naast bovenstaande concrete functies zijn wij te allen tijde op zoek naar: keuken- barpersoneel, klusjesmannen (en vrouwen), terreinonderhoud, scheidsrechters, trainers en leiders enz. enz. enz.

Bovenstaande contactpersonen voeren momenteel de functie uit en kunnen alle inhoudelijke vragen beantwoorden. Vanzelfsprekend kun je ook je interesse of tips langs de lijn aan één van de bestuursleden richten!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com