SVV'56

Sibculose Voetbal Vereniging 1956

Ardesch Kloosterhaar – al jaren trouwe sponsor van SVV’56

Ardesch Sloopwerken B.V. is de volgende sponsor in het rijtje belangrijke sponsoren die zowel langs het hoofdveld alsook langs het kunstgras een reclamebord heeft hangen.
ARDESCH – sloopwerken – brandschades – asbestsanering
In 1959 is ons bedrijf opgericht door Hermannus (Mans) Ardesch. In 1988 is het overgenomen door zijn zoon Henk Ardesch en sinds 2009 is de dagelijkse leiding in handen van de 3e generatie, Yoran en Lana Ardesch. Een echt familiebedrijf dus, met een solide basis en ruim 55 jaar ervaring. Sinds 1988 zijn we gevestigd te Kloosterhaar (Gemeente Hardenberg).
Er is in al die jaren veel veranderd, met name op het gebied van asbest en veiligheid. Ons bedrijf is hier door de jaren heen in mee gegroeid door gedegen opleidingen te bieden aan het personeel en te zorgen voor een goed kwaliteitssysteem en bijbehorende certificeringen.
Wat nooit is veranderd is het gemoedelijke en laagdrempelige wat ons bedrijf kenmerkt. Hierdoor hebben we zo goed als geen verloop in ons personeelsbestand en lopen meerdere werknemers al ruim 20 jaar bij ons. Iets waar we erg trots op zijn!
Voor meer info kijk eens op www.ardeschbv.nl

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com