SVV'56

Sibculose Voetbal Vereniging 1956

Cursus verenigingscheidsrechter aanstaande!

Zoals jullie misschien wel weten is het wekelijks een grote opgave om bij een vol thuisprogramma voor alle wedstrijden bij SVV’56 de scheidsrechters geregeld te krijgen. Meestal wordt geput uit een klein groepje mensen die vaak al jaren wedstrijden fluiten en op wie we, soms zonder het ons goed te beseffen, elke week weer rekenen dat ze er voor ons staan. Dat gaat nu nog goed, maar op enig moment gebeurt het dat er voor jouw wedstrijd mogelijk géén scheidsrechter klaarstaat. En wie fluit er dan?!

Daarom is het nodig een grotere scheidsrechterspoule te realiseren. Hiervoor wil het bestuur leden stimuleren om een cursus verenigingsscheidsrechter te volgen.

Binnenkort start HHC Hardenberg is samenspraak met de KNVB zo’n scheidsrechterscursus. Je wordt in een 4 avonden en enkele praktijkwedstrijden klaargestoomd tot beginnend verenigingsscheidsrechter. Daarnaast krijg je via SVV’56 een praktijkbegeleider toegewezen.

Dus als je altijd graag al eens wedstrijden bij SVV’56 zou willen fluiten en in goede banen leiden dan is dit nu je kans! Meld je aan via jeroenprotsman@gmail.com of Whattsapp/bellen 0613429679. De kosten voor het volgen van de cursus worden vergoed door de vereniging. Na aanmelding krijg je bericht over de curusavonden via je praktijkbegeleider. Bijgaand de flyer voor meer informatie.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com