SVV'56

Sibculose Voetbal Vereniging 1956

Voetbalfanaten opgelet!

Aanstaande zaterdag 2 maart 2019 zullen de getalenteerde, hardwerkende en tevens gemotiveerde spelers van het team JO17 als nog gaan strijden om het kampioenschap. Enkel een overwinning volstaat om zege te vieren en aan het langste eind te trekken. De aftrap zal verricht worden klokslag 11.00 op Sportpark de Dubbeltreffer in Sibculo. Ondanks dat de selectie elke zaterdag kan rekenen op enorme support, zouden aanvoerder Twan Lotterman en zijn manschappen alle extra’s enorm waarderen.

De gedreven groep heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt om zich in deze positie te plaatsen. Spitsentrainer/coach Tim van Dijk heeft zijn ploeg maar liefst 77 doelpunten laten produceren in 10 wedstrijden. Trainer/coach Kevin Prijs die tegenwoordig verdediger schijnt te zijn heeft voor de defensieve zekerheid gezorgd met slechts 9 tegentreffers, het minste aantal van de competitie. De volwassenheid van de groep kan op het conto van Jan Lotterman geschreven worden, hij die met zijn ervaring de groep bij elkaar heeft weten te houden.

Deze week zullen wij als begeleiding ons best doen de selectie weer bij elkaar te krijgen. We zullen onze Elroy Schoemaker van de crossmotor halen, Mika Engberts van het platteland trekken, Bart Bargerink die tegenwoordig elke donderdag op zakenreis is (althans dat is wat hij zegt) terug roepen, onze spits Sil Volkers uit de lappenmand halen en natuurlijk zullen wij onze Ruben Slot vragen iets minder te klagen. Succes niet gegarandeerd!

Wij hopen u zaterdag te mogen verwelkomen om samen met ons het halve seizoen op gepaste wijze af te sluiten. Alvast bedankt voor de steun!

Met sportieve groet,

Luca, Maarten, Hjalmar, Bart, Mika, Elroy, Ruben, Rik, Twan, Nathan, Rick, Michel, Jort, Lorenzo, Sil, Jan, Tim & Kevin

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com