Nieuws

Abel verlaat aan het einde van dit seizoen SVV’56

Hoofdtrainer Jorden Abel verlaat aan het einde van dit seizoen SVV’56. Abel is momenteel bezig met zijn derde seizoen bij SVV’56. Jorden trad aan als oefenmeester van de Sibculose hoofdmacht met de taak om eerst te bouwen aan een representatief eerste elftal en er weer een team van te maken.

In Abel’s eerste seizoen 2016/2017 werd SVV’56 1 ingedeeld in KNVB district Noord. Onder zijn bevlogen leiding kwam SVV’56 sportief overeind en werden wedstrijden door zijn coaching weer met volle overgave gespeeld. Een seizoen later, in 2017/2018, werd deze lijn doorgezet. Het niveau dat SVV’56 op de mat legde ging onder Abel duidelijk omhoog en de ondergrens werd verder ‘opgeschroefd’. Het 1e elftal eindigde op een verdienstelijke 6plek op de ranglijst.

De vereniging heeft Jorden leren kennen als een markante persoon die een indruk heeft achter gelaten bij iedereen die SVV’56 een warm hart toe draagt. Mede door dat Jorden zich ook buiten de wedstrijden om belangstellend toont naar de andere teams en de supporters. De open wedstrijdbespreking die Jorden op zijn eigen initiatief hield, werd ook zeer positief ontvangen.

Het seizoen 2018/2019 nadert de winterstop. Tot nu toe zijn de resultaten jammer genoeg wat teleurstellend. Toch kan de vereniging alvast terugkijken op een succesvolle periode, waarin beide partijen prettig hebben samengewerkt. Zowel SVV’56 als Jorden hopen het seizoen goed te kunnen afsluiten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com