Nieuws

Jan Nijboer, Dennie Wind & Jan Veenaas nemen afscheid!

Morgen, zat, 1 juni neemt SVV’56 1 afscheid van Jan Nijboer, Dennie Wind & Jan Veenaas. Voor deze bijzondere gelegenheid zullen de door Jan & Dennie samengestelde teams de strijd aan gaan, klokslag 15.00. Om er een waardig afscheid van te maken nodigen wij jullie bij deze uit om samen met ons op gepaste wijze de heren te danken voor hun bewezen diensten.

De mannen hebben op geheel eigen wijze jaren hun meerwaarde gehad voor het 1e elftal. Jan Nijboer ook wel bekend als de superheld van Glenn Stubbe is een voorbeeld voor ieder. Bier drinken vol passie op de vrijdag en een waardig aanvoerder op de zaterdag. Dennie Wind is een trainingsbeest gebleken. Dennie was er iedere training, behalve als zijn ketel kapot was, de kinderen nog naar bed moesten, looptrainer Henri aanwezig was of als hij geen zin had. Jan Veenaas die bekend zou moeten staan als vlagger zal vooral gemist worden als een man vol fanatisme. Zijn uitgesproken mening is nooit onder stoelen of banken gestoken. Menig scheidsrechter zal hem gaan missen.

Wij als SVV’56 1 zullen jullie missen en willen jullie alvast bedanken voor alle getoonde inzet. We hopen nog lang van jullie gezelligheid in de kantine te mogen genieten. Tot morgen!

Met vriendelijke groet,

SVV’56 1

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com