Nieuws

Wedstrijd Daalerveen 1-Svv’56 1

Zaterdag 5 oktober werd er verzameld op sportpark De dubbeltreffer in Sibculo om te vertrekken naar Daalerveen .
Om 14:30 zou er afgetrapt worden om daar van vooraf wel bekend een zware wedstrijd te krijgen omdat Vorig seizoen 8-2 verloren werd.

De eerste 10 min hadden de boys van Sibculo het wel even moeilijk om te zien hoe de formatie van Daalerveen ging spelen.
In de 5e minuut kreeg de tegenstander een vrije bal op 18 meter van de goal. Deze werd over de muur geschoten en de oranje hemden stonden al 1-0 achter. Vervolgens kreeg Daalerveen paar grote kansen om de score binnen 10 minuten te vergroten. Maar de ruggen werden gerecht en er werd gestreden en gevoetbald wat na enkele minuten na de storm gang van Daalerveen op een doelpunt kwam. ⚽️

Vanaf de rechterkant kwam giovanni goed door en schoot de bal op de lat. Vervolgens bij de 2e paal kwam de bal terug het veld in en Robin Schopte de bal heerlijk het dak in . 1-1 zou de stand zijn, maar daar dacht de grensrechter anders over en stak de vlag de lucht in. Wij dachten dat is jammer Robin staat buitenspel maar nee de grensrechter gaf aan dat de bal achter geweest was 🤔.

En daar kwam de diepe bal op de goed spelende Giovanni en die maakte een 1 op 1 met de keeper een mooie stiftbal en de 1-1 stond op het scorebord .💪

De rust kwam dichtbij en beide kanten werd er kansen gecreëerd. De wedstrijd zat aardig in evenwicht maar de frustratie werd bij Daalerveen wel zichtbaar en de scheidsrechter moest deze wedstrijd 5 keer geel geven voor Daalerveen en 1 voor een handsbal voor Svv’56.
In de rust heeft trainer Vogelzang de boys gemotiveerd om zo door te gaan en te blijven voetballen en strijd en passie te leveren voor een goed resultaat.

Begin van de 2e was het aan beide kanten wat kansen op een treffer.

Maar even later was het wel zover Giovanni kreeg een diepe bal en met zijn snelheid en techniek liet hij de centrale verdedigers achter zich en ging recht op de keeper Prinsen af .
Die stak beide benen vooruit en raakte Giovanni op zijn scheenbeen. Een penalty was het oordeel van de scheidsrechter Veldhuizen uit Hardenberg. Rick van dijk klaarde het klusje en de 1-2 was een feit.

Heerlijk maar zoals vorige week tegen Lemele kwamen we ook op voorsprong lieten we het helaas net weer gaan. In de 74 minuut net even niet scherp verdedigd, Er werd een mooie combinatie gespeeld van de kant van Daalerveen en de 2-2 viel binnen.
De blijdschap was er behoorlijk aan de kant van titelkandidaat voor dit seizoen.

Na 93 minuten vond de scheidsrechter het prima en floot de wedstrijd af. 2-2 eindstand was een prima resultaat voor Sibculo maar de 3 punten moeten nog komen. Nu wel tegen de 3 teams gespeeld die bovenaan mee draaien.

Vol goede moet gaan we dan ook richting aankomende zaterdag de thuiswedstrijd tegen Sportclub Rijssen 1 om 15:00
Dus kom allen naar sportpark de Dubbeltreffer in Sibculo .⚽️

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com