Nieuws

Zaterdag 12 oktober stond de 2e thuiswedstrijd op het programma Svv’56 1- sp Rijssen 1

Beide team hebben de 3 punten hard nodig.

Om 13:00 werden de spelers verwacht op het sportpark om pasfoto’s en teamfoto’s te maken. Bijna zou het weer roet in het eten gooien maar de fotograaf gaf aan dat het wel ging lukken.
De haren werden gekampt en daar gingen de boys. 📸

Nadat dames 1 de 7-1 op het scorebord gezet hadden was het veld al aardig ingespeeld.

De spelers van het 2e elftal gingen ook op de foto en die gingen om 14:00 al de wei in tegen DKB de Krim ( eindstand 0-0 )

Om 15:07 floot Dhr Kwakkel uit Wapenveld op zijn fluit nadat de lijnen nog even dik in het krijt gezet waren. Gerrit dank je wel voor de snelle service 👌

Er lag wel wat druk bij Svv’56 omdat de laatste weken prima gevoetbald werd, maar de 3 punten namen ze niet mee.
In het eerste stuk van de wedstrijd ging het beide kanten op en was het aftasten hoe het spel verliep.
Een vrije trap voor sportclub Rijssen werd ingebracht in de 16 meter en de goed keepende Nick
Kon de bal in eerste instantie niet klem pakken vervolgens pakte hij de bal wel maar kwam in botsing met de speler van van sportclub
Nick kon na behandeling gelukkig weer verder.
In de 10 min was het gelukkig al zover. Een aanval over de rechterflank door Robin die een prima op maat gegeven voorzet gaf op de inkomende Jeffrey die de bal ( zoals het eerst leek ) niet goed kopte maar ja het balletje viel mooi over de keeper heen en 1-0 stond op het scorebord 💪.

De gasten uit Rijssen moesten aan de bak en er werd meer druk gezet en de ruimtes werden ook groter. Echt mooi voetbal van een week ervoor was niet echt weer te zien maar dat lag ook mede aan de groene mat in combi met het natte weer.

Er werd een goal afgekeurd van sportclub Rijssen door buitenspel
Dus gingen we met 1-0 voorsprong de rust in.

De puntjes op de welbekende i gezet en we starten met de 2e helft. De druk bepaalde weer hoe het spel zich ontplooide in de 2e helft. Lange bal werd gespeeld in diepte op Gio maar die liep terug uit buitenspel positie maar de opkomende Robin zag er wel wat in en knikte de bal over de goalie en 2-0 maar helaas weer bij Robin stond daar de grensrechter met de vlag in de lucht. Weer een goal afgekeurd 🤔

Snel erop kwam Niek alleen voor de keeper en tikte helaas de bal niet hard genoeg langs hem en de bal werd net voor de lijn weggehaald.
In de 65 min was het dan wel raak. Robin maakte een actie in de 16 en werd neergehaald 👊 penalty werd er aangegeven door de arbiter Kwakkel. En daar komt vanaf de achterste linie Rick aangelopen en maakte weer vanaf 11 meter de 2-0.
De strijd en passie zat er nog steeds goed erin en de 3 punten moesten op Sibculo blijven. In de laatste 10 minuten maakte Nick het nog spannend ,hij kwam uit de goal en volgde de speler na de zijlijn maar die speelde vervolgens een middenvelder in en schoot de bal tussen de palen. Maar captain Kevin zag dit gebeuren en stond al als backup op de lijn en schopte de bal weg .

Eindsignaal klonk en de 3 punten was een feit. Heerlijk weer paar plekken omhoog op de ranglijst ⚽👍.

Volgende week spelen we uit tegen Sv Rijssen om 14:30

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com