Nieuws

SVV’56 onderuit tegen de koploper!

Op eigen sportpark gingen de mannen van trainer Henri Vogelzang onderuit tegen een goed spelend ATC’65 uit Hengelo. Een vereniging met 1300 leden.

De start was aan beide kanten aftasten en ja hoor SVV’56 kreeg weer de beste mogelijkheden in het begin van de wedstrijd. Aminou die vandaag in de basis starte ipv Giovanni die licht geblesseerd was kreeg de bal via de corner op zijn rechterbeen en schoot hem hard op de goal.
Maar waar SVV’56 de laatste weken last van heeft, is dat er elke keer een been tussen het schot en de goal 🥅 zit.
Dus helaas geen voorsprong.
SVV’56 bleef drukken en Jeffrey kreeg een goede mogelijkheid om de bal op de goal te schieten en wederom zat er een been tussen, de bal kreeg een mooie wending en kwam wel tussen de palen. Door een mooie redding van de keeper, die de bal eruit tikte, helaas geen goal.
De bal kwam terecht bij de door gelopen Niek, maar die kreeg de bal niet lekker voor de voeten. Helaas geen treffer voor de oranje hemden.

De tegenstander moest wel aan de bak vandaag en dat deden ze ook. Een moment niet scherp, werd dan ook meedogenloos afgestraft en de 0-1 stond op het scorebord.

Vervolgens moest SVV’56 weer aan de bak. SVV’56 ging de rust in met een achterstand maar hadden wel door dat hier een voetballende tegenpartij stond, waar SVV’56 zeker zelf kansen zouden krijgen.

Dus zelfverzekerd kwamen de boys de kleedkamer uit en door de catacomben van het mooie complex liepen ze weer het veld op.

Er werd gestreden en wederom werden er kansen gecreëerd, maar helaas vandaag was het niet de dag van onze spitsen die een keer of 4 de keeper op hun pad tegen kwamen🙌.

ATC’65 besliste de wedstrijd in 3 minuten. Geen goed contact bij een corner bal en ATC’65 was snel met omschakelen en de 0-2 en 0-3, 0-4 lagen er snel in.

Het tempo was uit de wedstrijd en het geloof helaas ook. Doelstelling was schade beperken en tegen een goed spelende ploeg werd er toch wel positief terug gekeken. Daarnaast een sportieve wedstrijd waar geen kaarten gegeven werden door de goed fluitende scheidsrechter Meijer.

We mogen nu wel concluderen dat SVV’56 op dit moment prima mee kan met de top van de 4e klasse.

Er is nog een lange competitie te gaan en het geloof in de boys en leiding zit er wel in dat we zeker nog gaan stijgen op de ranglijst.
Eindstand SVV’56- ATC’65 0-4.

Volgende week gaan we naar de Zweef in Nijverdal we spelen daar om 14.45 uur.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com