Nieuws

SVV’56 blijft doorstomen🚂

9 November moest dan ook een mooie dag gaan worden. In overleg is besloten om de wedstrijd een half uur eerder te laten beginnen, (ipv 15 uur, om 14.30 uur) dit ivm de intredende schemer rond 16:45.

Voor de wedstrijd aan werd er een foto gemaakt van de selectie en begeleiding, na het uitreiken van de presentatie kleding, gesponsord word door Uitslag Metaal BV.

Nadat we omgekleed waren werd het veld betreden om 14:30 uur zoals afgesproken, maar de scheidsrechter was aan de late kant. Deze kon daardoor niet in zijn kleedkamer ivm het douchen/omkleden van een meisjes elftal.
Ipv 14.30 uur, werd er om 14.45 uur afgeblazen.

De oranjehemden waren zeer gedreven en wisten dan ook wanneer er gewonnen zou worden vanmiddag, er een gat van 4 punten met Daarle zou zijn.

De aftrap door pupil Boet Meijerink was al een voorbode voor meer goals vandaag. Boet schoot de bal prima in het net van tegenstander Daarle.

Na 11 minuten was het raak. Spits Jeffrey Bolks draaide richting de goal een schoot de bal via een speler die de bal van richting veranderde over de keeper. De 1-0 stond op het scorebord.
10 minuten later was het weer raak. Een goeie aanval over de linkerkant van Giovanni Fortuna die goed keek naar de opkomende Patrick Withaar, die schoot snoeihard de bal in de korte hoek. 2-0 was een feit en een heerlijk gevoel voor ons elftal.
SVV’56 regeerde in de wedstrijd en bleven rustig door voetballen.
Nadat er een diepe bal gespeeld werd door Daarle, kwam de spits tussen 2 verdedigers in en liet zich vallen waardoor de scheidsrechter een penalty gaf.
2-1.
Hier werden de spelers van Sibculo niet door van hun stuk gebracht en gingen weer verder waar ze mee bezig waren en de jacht naar de 3e goal werd dan ook ingezet.
Een corner vanaf de rechterkant door Niek van Dijk werd prima binnen gekopt bij de 2de paal door de aanvoerder Kevin Prijs. 3-1 was dan ook prima resultaat gezien het verloop van deze wedstrijd.

Gezien de tussenstand was er in de rust een ontspanningsmoment in de kleedkamer om even met elkaar een bakkie thee te drinken en wat tactische tips met elkaar door te spreken, er heerste een ontspannen sfeer.

De 2de helft start SVV’56 fanatiek om er een grotere uitslag van te maken dat zat er zeker in gezien het spelbeeld.
René Hendriks werd erin gebracht voor Jeffrey Bolks en die liet direct zien dat hij belangrijk is voor het team.
De Keeper van Daarle had blijkbaar geen goed schoeisel aan en gleed weg en leverde de bal bij René Hendriks in, die schoot de bal heerlijk over de keeper heen, 4-1.

Een buitenspel goal van Daarle was een domper. Onze grensrechter Julian Ardesch werd door de scheidsrechter niet gezien en keurde de goal goed 4-2.

Daarle probeerde van alles maar het was SVV’56 die door bleef drukken.
Een aanval met een diepe bal werd door Robin Wessels verlengt en de ingevallen Aminou Vervoorn scoorde als een echte spits de 5-2.

Kort daarna kreeg SVV’56 een vrije trap op het randje van de 16 meter. Tijdens de rust was besproken dat deze ballen niet voorgegeven moesten worden maar een schot op goal. Zo gezegd zo gedaan, Glenn Stubbe klaarde dan ook dit klusje en schoot hem heerlijk binnen.
6-2 stond op het scorebord.

Een heerlijke wedstrijd, SVV’56 zit in een goede flow.

Na de wedstrijd was het erg gezellig in de kantine.
Er stond een ledenvergadering op het programma. De verbouwing van de kantine werd onder de aandacht gebracht.
Na de ledenvergadering gingen de voetjes van de vloer met muziek 🎵 van DJ Henri Vogelzang.

Het was wederom een hele mooie dag op sportpark “de dubbeltreffer” in Sibculo.

Onze volgende wedstrijd is uit 23 nov naar koploper Blauw Wit’66 te Holten om 15:00 uur. Tot dan!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com