Nieuws

Blauw-wit 66 productiever dan SVV’56

Op zaterdag 23 november reisden de mannen uit Sibculo af naar Holten, waar de koploper en de eerste periode kampioen de tegenstander zou zijn.
Op een besproeid kunstgrasveld moest het gaan gebeuren.

De eerste helft ging het beide kanten op.
De start van SVV’56 was goed en het eerste kwartier zag het voetbal van beide kanten er verzorgd uit.

Door en goede aanval van blauw-wit 66 over de rechterkant, waar niet juist verdedigd werd door SVV’56, kwam er een voorzet waardoor de scherpe spits kon scoren. 1-0

Vervolgens kwam er een counter. Er werd er een diepe bal gespeeld en bij de rand 16 hard ingeschoten, de bal ging over de keeper heen in de goal. 2-0

SVV’56 kreeg een kans door druk op de tegenstander uit te oefenen en maakte een mooie goal. Op naam van Niek van Dijk in de 29 ste minuut. 2-1.
Blauw-wit66 kreeg het moeilijk, de druk werd hoger en er kwamen kansen op de gelijkmaker, maar helaas bleef deze uit.

Net voor de rust werd er een diepe bal gegeven door de tegen stander en Floris kwam net te laat uit de goal, de speler van blauw-wit 66 schoot de bal over hem heen in de goal. 3-1.
Zware domper net voor de thee in de 46ste minuut.

In de rust werd dan ook geprobeerd situaties duidelijk te krijgen. Vol goede moed starten we aan de 2de helft.

In de 65e minuut werd er een overtreding gemaakt op het middenveld door blauw-wit 66 op een SVV’56 speler, maar de scheidsrechter paste voordeel toe waardoor de spits van blauw-wit 66 samen met Patrick (laatste man SVV’56) de 16 meter in ging. Ze kruisten elkaar, Patrick tikte tegen de spits zijn been aan en deze liet zich vallen. De scheidsrechter gaf een penalty. 4-1.

In plaats dat er goals gemaakt werden door de oranjehemden viel hij voor de blauwen vandaag. Er vielen nog 2 goals In de 90ste minuut de 5-1 en de 6-1 in de blessuretijd.

6-1 is een grote uitslag gezien het verloop van de wedstrijd. Voetballend waren de mannen van SVV’56 gelijk aan de tegenstander.
Helaas pakte het vandaag niet goed uit voor Sibculo.
Zoals ze zeggen “ruggen weer recht” en met een positieve instelling toewerken naar de volgende wedstrijd.
Volgende week zaterdag de thuiswedstrijd tegen DRC 2012 om 14:30 !!
Op sportpark de dubbeltreffer.
Tot dan!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com