Nieuws

Geen “ winterdip “ op sportpark de dubbeltreffer

Zaterdag 1 februari de eerste thuiswedstrijd na de winterstop tegen het laag geklasseerde BZSV de blauwwitters uit Borne.

Maar de ploeg van trainer Vogelzang had daar in de eerste wedstrijd van de competitie wel problemen mee. Een eerste nederlaag was een feit. 2-1 werd er verloren.

Dus er was iets recht te zetten tegen de gasten.
Om 14:30 werd er afgetrapt door Lotte Wind zij was zaterdag de pupil van de week.
Lotte schoot de bal langs de keeper en die moest de bal vervolgens weer uit het net halen wat achteraf veel vaker moest gebeuren.

Na het fluitsignaal van de goed fluitende scheidsrechter Weuring uit Westenholte kwam de gelegenheid spits Kevin al 1 op 1 met de keeper en de 1-0 stond al op het bord voordat de ruim 70 supporters de plek ingenomen hadden.

Vervolgens werd er weer afgetrapt en de bal werd rond gespeeld door de tegenstander en door de druk van Svv’56 werd de keeper weer ingespeeld en die schoot de bal na voren maar raakte deze niet best. Wederom kwam de bal bij Kevin en schoot deze direct richting de goal langs de keeper. 2-0 na 5 min spelen.
Binnen de 10 minuten had Kevin de 3-0 al op de schoen maar schoot de bal voor langs. De gasten waren gewaarschuwd.

Een heerlijk start van de wedstrijd voor de oranje hemden. In de 21 ste minuut was het weer raak. Een mooie uitgespeelde aanval werd mooi ingeschoten door Luuk. 3-0.

Nadat Marijn een voorzet vanaf de linkerkant van Kevin miste was het voor hem wel even duidelijk dat hij dan de 4-0 moest maken. De bal werd opgepikt op het middenveld en de versnelling van Marijn werd ingezet en hij kwam 1 op 1 met de keeper en faalde niet 4-0 in de 26 ste minuut.

Het publiek ging er maar eens goed voor zitten want vandaag kon het wel eens een mooie dag worden. En dat werd het want voor de rust was de stand al 6-0
Door 2 maal Kevin in de 38 , 44 ste minuut schoot hij de bal weer tussen de palen.

Een historische wedstrijd was aan de gang hoorde je het publiek al zeggen.
Na het lekkere bakje thee gingen de mannen het veld weer op.

De spaarzame uitbraken van de blauwwitters was dan ook niet veel. Nick moest enkele keren zijn kwaliteiten laten zien.

Nadat Luuk achtergebleven was in de kleedkamer en Stefan erin gekomen was heeft Luuk de volgende goal waarschijnlijk gemist.

Direct na de rust begon Svv’56 weer richting de goal druk te zetten en het was weer raak 7-0 in de 46 minuut werd deze gemaakt en wederom de captain Kevin maakt zijn 5e goal.

Nadat Jari nog 2 mooie doelpunten maakte, kwam voor Kevin nog de 6e goal op de lijst te staan.

En in de laatste 10 minuten van de wedstrijd was het zover. Een welverdiende publiekswissel was dan ook zeer terecht. Hier kan je als speler van dromen om 6 doelpunten te maken. René was de invaller in de spits die vervolgens ook bijna een goaltje mee pikte maar deze kwam helaas tegen de paal .

Svv’56 stond vandaag erg sterk te spelen tegen een tegenstander die een zware klap te verwerken kreeg. 10-0 was de eindstand!

Volgende week speelt Svv’56 uit naar buurman Daarle om 14:30. De thuis wedstrijd werd met 6-2 gewonnen door Svv’56.

De trainer Vogelzang gaf aan trots te wezen op zijn groep. “Loon naar werken” er word hard getraind dan is het lekker dat er zo’n wedstrijd op de mat gelegd word.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com