Nieuws

Gelijk opgaande wedstrijd in Daarle

Op zaterdag 8 februari vertrok de selectie van SVV’56 naar Sp Daarle.
Daar aangekomen zagen we dat de gemeente Hellendoorn wederom het veld onderhanden genomen had.
Het veld was bizar slecht om een goede wedstrijd op te spelen. Weer lag er veel los geel zand in de doelmonden en veld erg hobbelig.

SVV’56 miste vandaag wel aardig wat spelers door ziekte en blessures waren er 5 niet beschikbaar vandaag.

Het was bij voorbaat al bekend dat uit in Daarle altijd moeilijk is.
Nou dat bleek ook wel want de thuis ploeg had een opdracht meegekregen van de leiding, niet opbouwen maar de bal naar voren schieten. Dat gebeurde ook inderdaad.
De lange bal werd veel gehanteerd waardoor er voor het publiek geen leuke wedstrijd was om naar te kijken.

Bij de thuisploeg was direct te zien dat ze vanaf het begin vol erop gingen en dit resulteerde 6 overtredingen binnen 8 minuten.

Vervolgens liet de scheidsrechter Vos uit Vroomshoop dit verder wel toe en het fysieke strijd ging dan ook gewoon verder.

Eerste gedeelte was voor SVV’56 met een paar kansen voor Kevin. Maar door het wegspringen van de bal op het veld kreeg hij een paar keer de bal niet goed voor de voeten. Zelfs de behendige Robin liep een paar keer de bal over de achterlijn omdat hij de bal niet onder controle kreeg.

Een schot bij de 2e paal werd na een kwartier wel aardig geraakt door Kevin, maar de keeper dook de bal uit de korte hoek.

0-0 ruststand en er werd wel aangeven dat SVV’56 wel de intentie moet hebben om te voetballen. Maar dat bleek gewoon lastig te zijn.
Het spel ging vervolgens beide kanten op.
Stefan kwam er in voor Daan en even daarna om toch nog iets te forceren maakte Sebastiaan plaatst voor René.

Vanaf SVV’56 kant werd de bal aardig in de ploeg gehouden maar tot de 16 werd er behoorlijk tegen gehouden door de stabiele verdediging die er stond. Een vrije bal op een meter of 18 werd genomen door Glenn maar ook deze werd knap eruit gehaald door de keeper.
Maar ook aan de zijde van SVV’56 moest Nick ook wel een paar keer scherp optreden. Maar hield zijn goal ook schoon.

In de 80ste minuut was er nog een duel om de bal waar laatste man Patrick niet ongeschonden uit de strijd kwam. Hij kwam met zijn hoofd tegen een speler van Daarle aan en kreeg hierdoor een behoorde hoofdwond door. Hij werd gewisseld door Mike. Patrick is dezelfde avond nog in het ziekenhuis geweest om zich te laten behandelen.

0-0 was helaas voor de uitploeg een domper nadat het een week ervoor zo’n fantastische prestatie geleverd had. Aankomende zaterdag speelt SVV’56 een thuis wedstrijd om 15:00 tegen de titel kandidaat Daalerveen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com