Nieuws

Gerrit Reekers Administratie- & Belastingadviseur

Gerrit Reekers Administratie- & Belastingadviseur is een persoonlijk en professioneel administratiekantoor in Daarlerveen.
Wij helpen u graag met alle zaken rond uw administratie. Met onze jarenlange ervaring zijn we een professionele partner waar u als ondernemer op kunt rekenen.

U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van administratie, personeel, financiën en belastingen. Wij ondersteunen u graag bij de uitvoering van de administratie van uw onderneming. Wij verzorgen jaarrekeningen, belastingaangiftes en salarisadministratie. Omdat we zowel kunnen adviseren als uitvoeren, kunnen wij u op alle niveaus ondersteunen. Ons kleinschalige kantoor staat garant voor een persoonlijke en professionele benadering.

Samen ondernemen
Gerrit Reekers Administratie- & Belastingadviseur is het bedrijf van Gerrit Reekers. Hij heeft al sinds 1989 ervaring in het administratievak. Vanuit zijn jarenlange ervaring bij diverse opdrachtgevers kan hij goed meedenken over de kansen voor uw bedrijf. Gerrit Reekers is een vakman die veel waarde hecht aan een goede en persoonlijke samenwerking met de klant. Veel zaken kunnen digitaal, maar een persoonlijk gesprek is vaak wel zo prettig.
Wij staan voor samen ondernemen. We nemen graag de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen. We luisteren naar uw toekomstplannen en ambities en helpen u met onze expertise en kennis hier een succes van te maken.

Persoonlijke service
Onze onderneming kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht voor elke klant. Wij zijn betrokken bij uw bedrijf en zetten alles op alles voor een goed resultaat. U heeft bij ons een vast contactpersoon, die uw vragen snel en deskundig beantwoordt.
Wij zijn flexibel in onze werktijden en schikken ons naar uw agenda.

Scherpe tarieven
Als kleinschalig kantoor hebben we nauwelijks overhead. Daar profiteert u van, want op deze manier zijn wij in staat onze diensten tegen een zeer scherp tarief aan te bieden.

Contact
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u graag over de mogelijkheden tijdens een geheel vrijblijvend gesprek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com