Nieuws

Bericht vanuit het bestuur

Beste leden, vrijwilligers en supporters van SVV’56,

Nu de maatregelen rondom Corona langzaamaan wat versoepelen en ook SVV weer ontwaakt uit de gedwongen rust willen we als bestuur graag een paar dingen met jullie delen.
Verbouw
In de afgelopen maanden is er door veel vrijwilligers hard gewerkt aan de verbouw van de kantine. Er is al heel veel gedaan, de wanden zijn bijna klaar, de bar is in aanbouw, het dak is vernieuwd en de nieuwe koelcel is geplaatst. Het gaat prachtig mooi worden en toekomstbestendig.

Training
De trainingen zijn in mei weer begonnen na een enorme inspanning van enkele vrijwilligers die een prachtig schema hebben gemaakt om voor elk team het trainen mogelijk te maken met inachtneming van de richtlijnen. Zo hebben spelers elkaar weer kunnen treffen, hun conditie weer op peil kunnen brengen en het seizoen kan alsnog sportief worden afgesloten.

Financiën
In de afgelopen periode is er vanwege de verbouwing van de kantine en de onverwachte vernieuwing van een deel van het dak veel geld uitgegeven. We zijn een financieel gezonde vereniging die wel een stootje kan hebben. Nu echter de inkomsten uit de kantine in de afgelopen maanden zijn weggevallen moeten we ons uiterste best doen om financieel gezond te blijven. Dat betekent o.a. dat we wat kritischer dan in de afgelopen jaren naar uitgaven gaan kijken, waaronder materialen. We realiseren ons dat we met de verbouw in de toekomst investeren en hopen dan ook dat straks, in een nieuwe kantine, leden en supporters weer zullen kunnen genieten van de consumpties.

Vrijwilligersplicht
Al meerdere malen is er gesproken over invoering van een vrijwilligersplicht. We hebben zo nu en dan ouders benaderd die hadden aangegeven dat ze wel iets wilden doen voor de vereniging. We hebben ook nog veel mensen niet benaderd. Dat willen we de komende tijd meer gaan doen. We vragen ouders en spelende leden om zich in te zetten voor SVV’56. Dat is omdat we jullie nodig hebben om de club draaiende te houden. Daarbij is het vaak ook gezellig om op die manier betrokken te zijn. Er zal in de toekomst een vanzelfsprekendheid zijn dat ieder lid, of ouders van jeugdleden, iets doet voor de vereniging.

ALV
Als alles meezit mogen sportkantines weer open m.i.v. 1 juli. Het seizoen is dan weliswaar voorbij maar als het weer het toelaat, zodanig dat we buiten kunnen zitten, willen we op zaterdag 4 juli een algemene ledenvergadering organiseren om bij te praten over de stand van zaken omtrent de verbouwing en over de dan bekende gevolgen van de maatregelen die worden genomen voor het komende seizoen.
Mocht dat door kunnen gaan dan volgt nog een uitnodiging.

We hopen hoe dan ook dat we elkaar binnenkort weer kunnen ontmoeten in een sfeer van sport en ontspanning.
Het bestuur van SVV’56

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com