Nieuws

Corona update SVV’56

Beste spelers, supporters, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen bij SVV’56,

Nog steeds houdt Corona ons allen bezig, ieder op verschillende wijze. Spelers die niet kunnen spelen, supporters die elkaar niet kunnen ontmoeten in de mooie nieuwe kantine, vrijwilligers die misschien graag iets zouden willen betekenen maar dat in deze tijd nauwelijks kunnen.

Maar ook: de mensen die werken in de zorg of binnen andere sectoren die het extra druk hebben in deze tijd. Anderen die zelf ziek geworden zijn of zieke dierbaren hebben.

De meesten onder ons zullen dan ook wel begrip hebben voor de maatregelen zoals die genomen worden, maar we zouden allemaal zo graag willen dat het anders was, dat het allemaal weer was zoals een jaar geleden, waarin we elkaar konden ontmoeten, zien, aanraken.

Voor SVV’56 betekent het ook nogal wat. Vooral onze jeugd heeft het zwaar te verduren nu alle mogelijkheden om elkaar te treffen, anders dan digitaal, langzamerhand wegvallen. Gelukkig kunnen de trainingen voor de jeugd nog steeds op aangepaste wijze doorgaan. Voor verdere ontwikkelingen kan gekeken worden op de website van knvb.nl/oost.

Ook kunnen we helaas de snertloop niet door laten gaan. Er is gekeken naar alternatieven maar binnen de maatregelen zouden deze niet kunnen bieden wat we zouden willen, nl. ontmoeten, samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje, gezelligheid, nabijheid. We willen op geen enkele wijze het risico lopen dat een door ons georganiseerd evenement bijdraagt aan de verspreiding van dit nare virus.

We hopen volgend jaar, zodra het kan, de schade in te halen en met elkaar er een mooi jaar van te maken.

Ieder die van nabij te maken heeft met de gevolgen van Corona wensen we veel sterkte.

Bestuur SVV’56

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com