Nieuws

Corona update SVV’56

Beste leden en betrokkenen van SVV ’56,

Afgelopen dinsdag bracht Mark Rutte het nieuws dat vanaf woensdag 3 maart, jongeren onder 27 jaar weer in teamverband mogen sporten. Voor een groot deel van de vereniging is dit goed nieuws! Helaas valt er ook een deel van de vereniging buiten de boot.

We begrijpen dat er verschillende senioren teams zijn die door deze beslissing niet in hun totaliteit kunnen trainen. We begrijpen ook dat het erg vervelend is als er een (klein) deel van je team door de huidige regels letterlijk en figuurlijk aan de zijlijn moet blijven staan.

Toch willen we jullie vragen om begrip te tonen voor de situatie en de voorgeschreven regels op te volgen. Trainers zijn gevraagd om deze regels te handhaven. Wanneer een team(lid) zich niet aan de voorgeschreven regels houdt, zijn we genoodzaakt het hele team de mogelijkheid tot trainen te ontzeggen. We gaan er vanuit dat dit niet nodig zal zijn.

Het is nog niet toegestaan om gebruik te maken van de kleedkamers, ook niet om je spullen droog weg te leggen. Toiletten en lockers mogen gebruikt worden. SVV ’56 is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van (waardevolle) materialen. We verzoeken je om niet onnodig op het sportpark aanwezig te zijn en na de training het sportpark meteen te verlaten. Bij alle trainingen moet rekening worden gehouden met de avondklok die minimaal tot 15 maart van kracht is.

We wensen een ieder veel sportplezier en hopen dat we binnenkort alle leden van SVV ’56 weer op het sportpark mogen ontvangen.

Bestuur SVV ‘56

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com