Nieuws

Henri Vogelzang ook volgend seizoen hoofdtrainer SVV’56

SVV ’56 en Henri Vogelzang hebben na een prettig gesprek de samenwerking met een seizoen verlengd. Voor Vogelzang wordt het daarmee zijn derde seizoen als oefenmeester van SVV’56.

Het bestuur is van mening dat Vogelzang met zijn gemotiveerde aanpak en opbouwende manier van coaching de voetbalvisie van de club goed weet over te brengen op de spelers. Daarnaast toont Vogelzang zich betrokken met de vereniging en is belangstellend naar andere teams en naar de supporters toe. De hoofdtrainer past daarmee prima in het totaalplaatje, volgens het bestuur.

Vogelzang hield de band warm met de spelersgroep door op afstand contact te houden met zijn spelers in de periode zonder voetbal. Die betrokkenheid werd door de spelers gewaardeerd. Ook verzorgde hij een aantal keer een training voor de juniorenteams.

SVV’56 kwam in het huidige, afgebroken seizoen met 2 overwinningen en 1 gelijkspel goed uit de startblokken, toen helaas het coronavirus het voetbal lam legde. SVV’56 oogstte voor de assertieve speelwijze de complimenten van tegenstanders. Voor komend seizoen zien zowel het bestuur als Vogelzang het als sportieve uitdaging om met een verjongd 1e elftal zich opnieuw in de kijker te spelen.

Bestuur SVV ‘56

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com