Nieuws

OPROEP: SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT!

Voor het nieuwe voetbalseizoen is SVV’56 hard op zoek naar extra mensen (van jong tot ouder) die willen meedraaien in de scheidsrechterspoule! Als je je opgeeft voor de scheidsrechterspoule kun je gevraagd worden om af en toe op zaterdag een thuiswedstrijd voor SVV’56 fluiten.

  1. Nee, het hoeft niet iedere week!
  2. Nee, je hoeft geen spelregel nerd te zijn!
  3. SVV’56 heeft jou nodig!
  4. Ben je jeugdspeler, start dan bij de pupillen!

Met name voor de juniorenwedstrijden op groot veld (einde ochtend/begin middag) en voor de lagere seniorenteams die ’s middags spelen, is het de afgelopen jaren lastiger geworden om voor alle thuiswedstrijden een scheidsrechter beschikbaar te hebben. Gelukkig dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep verenigingsscheidsrechters lukte dat bijna iedere week wel weer.

Veel mensen zien een drempel om zich aan te melden als verenigingscheidsrechter. In het begin kan dat ook best spannend zijn. Maar als scheidsrechter ben jij niet verantwoordelijk voor een eerlijk verloop van de wedstrijd. Dat zijn de spelers zelf! Jij als scheidsrechter bent niet oneerlijk en kunt hooguit een onjuiste beslissing nemen.

Vanuit SVV ’56 kunnen we je de cursus verenigingscheidsrechter aanbieden en je krijgt een praktijkbegeleider (ervaren scheidsrechter) toegewezen die jou kan begeleiden bij het fluiten van wedstrijden en je tips en advies kan geven. Ook stellen we je de benodigde materialen en, indien gewenst, scheidrechterkleding beschikbaar. En na de wedstrijd krijg je uiteraard een hapje en drankje aangeboden!

Dus lijkt het je leuk om als verenigingsscheidsrechter bij SVV ’56 een wedstrijd in goede banen te leiden en wil jij graag een rol van betekenis spelen binnen de vereniging, meld je dan nu aan!
Dat kan bij Jeroen Protsman via jeroenprotsman@gmail.com of 0613429679.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com