Nieuws

Vogelzang vertrekt in de zomer bij SVV ‘56

Hoofdtrainer Henri Vogelzang vertrekt aan het einde van het seizoen bij SVV ’56.
Vogelzang heeft de technische commissie laten weten voor het volgende seizoen een nieuwe uitdaging te willen zoeken.

Vogelzang is bezig aan zijn derde seizoen bij SVV ’56. Bij zijn aanstelling kreeg Vogelzang de taak om met een verjongde spelersgroep weer aan een stabiel en concurrerend eerste elftal te bouwen.

Vanaf het begin werden functionele krachttraining en behendigheid een vast onderdeel van zijn trainingen. Met veel genoegen werden herhaaldelijk filmpjes getoond aan het bestuur waarin spelers verschillende trainingsoefeningen en parcours uitvoerden.

In zijn eerste seizoen (‘19/’20) werden enkele bijzondere resultaten geboekt. SVV ’56 won als enige in de competitie van koploper De Zweef met 1-2 en boekte tegen Blauwwitters een monsteruitslag van 10-0. Dat seizoen werd de competitie op 7 maart vroegtijdig stopgezet vanwege corona.

Naast trainer is Vogelzang bij SVV ’56 ook gangmaker bij het zetten van de toon na de wedstrijden.
Als DJ van zijn eigen drive-inn studio zitten we goed met hem als het aankomt op een feestje bouwen in de kantine met zijn feestelijke muziekmix!

Het seizoen ‘20/’21 moest hèt seizoen worden waarin de top serieus rekening zou gaan houden met SVV ’56. Helaas werd de competitie al na 3 wedstrijden vroegtijdig stopgezet. Vogelzang trok het initiatief naar zich toe en verzorgde waar mogelijk individuele trainingsvormen en gaf trainingen aan de JO19 die later wel in teamverband mochten trainen.

Het huidige seizoen verloopt tot nu toe nog niet volgens plan met slechts één overwinning uit vijf wedstrijden. Voor het lopende seizoen is het nu vooral duimen dat door mogelijke nieuwe corona-maatregelen de competitie niet opnieuw een vroegtijdig einde kent.

Het bestuur heeft vertrouwen in Vogelzang dat hij gemotiveerd is om in de komende periode zijn hoofdtrainerschap bij SVV ’56 met evenveel enthousiasme te blijven uitdragen. Wij wensen hem hierbij succes!

Het bestuur.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com