Nieuws

Update Corona maatregelen

We willen jullie graag informeren over de laatste ontwikkelingen betreffende nieuwe / verscherpte Corona maatregelen die ingaan vanaf aankomende zaterdag 6 november.

Tot ieders opluchting is door de regering besloten de Corona check niet te verplichten voor spelers en toeschouwers in de buitenlucht. Dit betekent dat u zonder deze check ons sportpark kunt bezoeken om wedstrijden te bekijken, of spelen, met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

Voor bezoekers aan onze kantine daarentegen zijn de regels aangescherpt:

Toegang tot de kantine en het terras is alleen mogelijk op vertonen van een coronapas, vaccinatiebewijs, een bewijs dat je hersteld bent van Corona, of een negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur), de zogeheten QR code.

Indien men niet in het bezit is van bovenstaand bewijs(18+), is toegang tot de kantine en het terras NIET mogelijk.

De vereniging zal u hierop controleren bij de ingang van de kantine. Na controle zullen we u voorzien van een stempel waarmee aangetoond is dat u gecheckt bent en niet na pauze of bezoek buiten wederom gecheckt hoeft te worden.

Het moge duidelijk zijn dat dit niet een keuze is van de vereniging, maar regelgeving die ons wettelijk is opgelegd. De boetes die gegeven worden indien men niet voldoet aan deze wetgeving zijn aanzienlijk (€2500 eerste en €4000 opvolgend) en kunnen we als vereniging niet dragen.

We vragen u nadrukkelijk om begrip te tonen voor deze maatregelen en respect te tonen voor de mensen die moeten controleren. En laten we, ongeacht welk standpunt een ieder hierin heeft, met respect voor elkaar blijven omgaan.

Bestuur SVV’56

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com