Nieuws

Kerstgroet

Beste spelers, vrijwilligers, supporters en anderen die zich verbonden voelen met SVV ’56,

Nog een aantal dagen en dan sluiten we het jaar 2021 af. Het was een veelbewogen jaar, voor een aantal van u persoonlijk en voor ons allen als clubmensen.

We hebben dierbaren verloren, nieuwe dierbaren welkom mogen heten, er was ziekte, er was blijdschap over herstel. Er zijn verschillende spelers verhuisd die gelukkig de club zijn trouw gebleven. Er waren blessures, groot, klein, lang- en kortdurend.

We hebben met trots meerdere zaterdagen en donderdagavonden van de prachtig verbouwde kantine kunnen genieten en even het gevoel gehad dat we allemaal deel van de club zijn. En dat zijn we nog steeds, ook als we elkaar even weer wat minder kunnen treffen.

Het lag in de planning om een opening van de kantine groots te vieren, de vrijwilligers die al dat werk hebben verricht in het zonnetje te zetten. We hoopten nog lang dat in elk geval de snertloop door kon gaan en dat we tot de winterstop zouden kunnen voetballen. Helaas gaat het allemaal niet door om intussen bekende redenen en maatregelen waar ook wij ons aan te houden hebben.

Zodra het kan zullen de genoemde activiteiten op passende wijze alsnog plaatsvinden.

Ook in de afgelopen maanden gaf onze hoofdtrainer, Henry Vogelzang, te kennen dat hij na de afgelopen ook voor hem als trainer pittige jaren afscheid gaat nemen van SVV’56 aan het einde van het seizoen.

Al heel snel hebben we een nieuwe trainer gevonden in de persoon van Jeroen Noordegraaf. Hij zal zich binnenkort op deze plek aan jullie voorstellen. We zijn erg blij om hem het volgende seizoen welkom te mogen heten en we hopen op een goede samenwerking waar we alle vertrouwen in hebben.

De feestdagen liggen nog voor ons. Laten we daarin vooral kijken naar wat we wel hebben en kunnen en in vertrouwen op betere tijden het komende jaar tegemoet zien.

We wensen jullie allen mooie feestdagen toe en voor het nieuwe jaar gezondheid en vrijheid.

Bestuur SVV‘56

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com